中考热点资讯
大家都在看
雅思口语考试新题及答案解析之Place To Read
2020-04-16 22:14
来源:
作者:
雅思口语考试新题及答案解析之Place To Read,雅思的考试内容并不是那么的复杂,在这里小编提醒大家按照正常的流程去复习,一定可以获得不错的突破。
Part2:
Describe a place where you read and write (not your home).
You should say:
where it is
how often you go there
who you go there with
and explain how you feel about this place
—
I don’t read very often these days, but there is one place I go to read sometimes. It is a cafe near to my home. It’s actually part of a modern hotel, but the cafe is public and popular with people having business meetings, travellers, and artistic types. That’s partly because it’s located right in the centre of a really nice area of town, and also has an art exhibition area. I often read on my kindle there but sometimes I take a physical book. Although the cafe is a bit expensive I don’t really mind because I order one pot of tea and they give you endless refills. So I sit there on the really comfortable sofas and read and study a little. I usually go there on my own but sometimes I meet my friend, Martyn, there, and I stop reading and we sit and chat together for a while. I feel good there. I like the decor, I like the fact that it is peaceful, the service is excellent and really polite, and it’s just a perfect place to read.
雅思口语考试新题及答案解析之Place To Read到这里小编就给大家全部介绍完毕,相信很多同学们还没有吸收,不过没关系大家可以保存下来一点一滴的去复习。
中考热点资讯
大家都在看
版权及免责声明
①凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。
② 本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。
③ 如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。